digital.bgGoogle Maps е най-популярната услуга за навигация, която отдавна ни позволява

...
digital.bgGoogle Maps е най-популярната услуга за навигация, която отдавна ни позволява
Коментари Харесай

Google Maps вече ще ни информира какво меню предлагат заведенията за хранене

digital.bg

Гугъл Maps е най-популярната услуга за навигация, която от дълго време ни разрешава да вършим доста повече неща от избора на подобаващ маршрут. Така да вземем за пример логаритмите на компанията непрекъснато ни предлагат места, които да посетим въз основата на персоналните ползи или местоположението, на която се намираме. Google Maps ни разрешава да прибавяме ревюта и да преглеждаме мненията на други хора, както и кои са най-популярните места за отдих, занимания и хранене.

 

Компанията тества още една функция, която ще спести време като покаже кои са най-популярните ястия в заведенията за хранене и заведенията за хранене. Селекцията ще е основана освен на мнението на другите консуматори, но включва и снимки на самите блюда, оповестява Еngadget. За да се възползвате от функцията ще би трябвало да отворите спомагателен раздел в " Menu " секцията с настройки, който се споделя " Popular Dishes ". Подбора на фотосите става от логаритмите на Google Images.

 



 

Този инструмент сканира разнообразни ревюта и мнения на заведенията и следи за съвпадения на имената на ястия, които свързва с базата данни от фотоси. Системата е напълно автоматизирана, само че Гугъл разрешават всеки да поправя дадена обява, с цел да актуализира информацията. Все още дребен брой консуматори имат достъп до функционалността, само че компанията ще разреши на всички притежатели на смарт телефони да могат да я тестват на своите устройства и също по този начин ще разчитат на дейната им противоположна връзка.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР